Η εταιρία μας

Η εταιρεία ΑΛΦΑΚΕΜ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1981 στην Αθήνα με τομέα δραστηριότητας την εισαγωγή και εμπορία χημικών πρώτων υλών και μηχανημάτων για την βιομηχανία πολυεστερικών-σύνθετων κατασκευών (composites).

Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντάς τους προϊόντα υψηλών προδιαγραφών καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη αναλόγως της κατασκευαστικής δραστηριότητάς τους: ναυπηγική, αεροναυπηγική, αυτοκινητοβιομηχανία, μέσα μαζικής μεταφοράς, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κατασκευές έργων υποδομής,  κατασκευές αθλητικού εξοπλισμού, είδη χόμπι/καλλιτεχνίας κτλ

Παράλληλα, η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις αναζητώντας τεχνολογικές καινοτομίες προς όφελος των πελατών της και να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της. Τα υπάρχοντα είδη: ρητίνες (πολυεστέρες), εποξικές ρητίνες, υαλοϋφάσματα (fiberglass), ανθρακοϋφάσματα (carbon), πολυεστερικά χρώματα (gelcoat), συγκολλητικά-σφραγιστικά, μηχανήματα κατασκευών, εμπλουτίζονται συνεχώς με νέους κωδικούς. Επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας είναι η εδραίωση της εταιρείας για περισσότερες από 3 δεκαετίες και η δυναμική παρουσία με πωλήσεις πανελλαδικά αλλά και στις γειτονικές χώρες.

Η  ΑΛΦΑΚΕΜ ΕΠΕ διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με περισσότερους από 25 από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, με πιστοποιημένα προϊόντα και με τις καλύτερες δυνατές τιμές, όπως REVERTEX, POLYPROCESS, AEC POLYMERS, AFG, AKZO NOBEL, 5M, SPHERETEX, JOST CHEMICALS, FEIN,  WOLFANGEL, ZHERMACK κτλ. Αυτές οι συνεργασίες σε συνδυασμό με την σοβαρότητα και αξιοπιστία της εταιρείας αποτέλεσαν τα θεμέλια στη δημιουργία εμπιστοσύνης με τους πελάτες, επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Στόχος της ΑΛΦΑΚΕΜ για το μέλλον είναι η περαιτέρω διεύρυνση των προϊόντων και των υπηρεσιών, τηρώντας πάντα ως κατευθυντήρια γραμμή να παραμείνει ο οικονομικότερος προμηθευτής στην εγχώρια αγορά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορυφή