Κωδικός
40.NL.65
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

A1 CREATIVES CONCRETE KIT_ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΗΤΙΝΗΣ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΦΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ 7039

A1 CREATIVES CONCRETE KIT_ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΗΤΙΝΗΣ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΦΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ 7039

   Το A1Creatives Concrete είναι ένα έτοιμο προς χρήση σύστημα δύο συστατικών που αποτελείται από ορυκτή  σκόνη και ρητίνη με βάση το νερό . Αυτά ενώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται ένα πολύ δυνατό αντικείμενο με εμφάνιση μπρούτζου. Το A1Creatives βασίζεται στο νερό, είναι εύκολο στη χρήση και δεν περιέχει διαλύτες. Το A1Creatives έχει αναπτυχθεί για να χυθεί σε καλούπι (σιλικόνης) καθώς θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο του καλουπιού με όλες τις λεπτομέρειες.

Το A1Creatives Concrete αποτελείται από:

100 γραμμάρια A1Creatives Concrete Liquid
300 γραμμάρια A1Creatives Concrete Powder


Ο λόγος ανάμιξης ενός μείγματος είναι 1 μέρος Liquid και 3 μέρη Powder κατά βάρος. Η σκόνη χαλκού χρησιμοποιείται για την εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος στο καλούπι πριν από τη χύτευση του μείγματος. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα συστατικά υπάρχουν πριν ξεκινήσετε την ανάμειξη. Χρησιμοποιήστε μια ζυγαριά εάν χρειάζεται.

Οδηγίες:
Προσδιορίστε την ποσότητα των A1Creatives που απαιτείται. Το σετ A1Creatives Concrete είναι αρκετό για περίπου 200 cl σε όγκο. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να συνδυάσετε πολλά σετ A1Creatives Concrete
Ανακινήστε καλά το υγρό και ρίξτε 1 μέρος υγρού (σε βάρος) σε ένα δοχείο ανάμιξης.
Βάλτε 3,5 μέρη σκόνης (σε βάρος) στο ίδιο δοχείο.
Ανακατέψτε το υγρό και τη σκόνη μέχρι να εξαφανιστούν όλα τα κομμάτια. Κανονικά, αυτό θα διαρκέσει από 30 έως 60 δευτερόλεπτα.
Ρίξτε περίπου το ήμισυ του μείγματος στο καλούπι και ανακινήστε ή χτυπήστε στις πλευρές του καλουπιού για να αφαιρέσετε τυχόν παγίδες αέρα. Για πιο περίπλοκα καλούπια προτείνουμε να περιστρέψετε το καλούπι αρκετό χρόνο για να δημιουργήσετε ένα στρώμα του μίγματος σε ολόκληρο το καλούπι και να αφαιρέσετε τυχόν πιθανές παγίδες αέρα. Μια εναλλακτική λύση είναι να βουρτσίζετε ένα πρώτο στρώμα του μίγματος στο καλούπι.
Γεμίστε το καλούπι με το υπόλοιπο μείγμα.
Περιμένετε μεταξύ 20 και 60 λεπτών για να ωριμάσει το A1Creatives Concrete. Χρησιμοποιήστε το υπόλειμμα από το δοχείο ανάμιξης για να επιβεβαιώσετε εάν το A1Creatives Concrete έχει σκληρύνει. Επεκτείνετε τον χρόνο αναμονής (για εύθραυστα αντικείμενα με αρκετές ώρες) εάν χρειάζεται. Απελευθερώστε το αντικείμενο A1Creatives Concrete από το καλούπι.  Απελευθερώστε το αντικείμενο A1Creatives Concrete από το καλούπι. Το αντικείμενο σε αυτό το στάδιο θα φαίνεται αρκετά σκούρο. Θα χρειαστούν περίπου 24 ώρες για να θεραπευτεί περαιτέρω και ως αποτέλεσμα θα φτάσει σε ένα ελαφρύτερο χρώμα. Μετά την τοποθέτηση του αντικειμένου σε μια επιφάνεια περιμένετε λίγο υγρό να απελευθερωθεί στην επιφάνεια καθώς η σκλήρυνση θα συνεχιστεί για τις επόμενες ώρες.

TIP No1: Αν το καλούπι σας έχει πολύ λεπτά σημεία (εύθραυστα σημεία), μπορείτε να ενισχύσετε το Α1 Ccreatives χρησιμοποιώνταςλεπτό ενισχυτικό ύφασμα, surfacing tissue, στα ευαίσθητα σημεία. Δείτε video με οδηγίες εδώ

ΤΙP No2: μπορείτε να δημιουργήστε επιπλέον δικούς σας συνδυασμούς χρωμάτων, χρησιμοποιώντας συνδυαστικά διαφορετικά kit A1 Creatives. Για παράδειγμα η σκόνη σιδήρου ή χρυσού ή χαλκού μπορεί να εφαρμοστεί αρχικά στο καλούπι με πινέλο και από πίσω να κάνετε χύτευση με Α1 Creatives Concrete ή A1 Creatives Sand Stone κτλ, δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς

Μετά τη σκλήρυνση:

Μπορείτε να τρίψετε με γυαλόχαρτο ή να κάνετε αμμοβολή ελαφρώς στο αντικείμενο A1Creatives Concrete. Αυτό θα δημιουργήσει μια πιο φυσική αίσθηση και εμφάνιση

Καθάρισμα

Προστατέψτε τα ρούχα σας κατά την ανάμιξη καθώς το A1Creatives Concrete έχει εξαιρετική πρόσφυση στα ρούχα σας όταν χυθεί.
Μπορείτε να καθαρίσετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό.
Το κύπελλο ανάμιξης μπορεί να καθαριστεί μετά τη σκλήρυνση σπάζοντας τα υπολείμματα του A1Creatives Concrete.

Μην ρίχνετε μη-σκληρυμένα υπολείμματα A1Creatives σε νεροχύτη, καθώς η σκλήρυνση θα συνεχιστεί κάτω από το νερό και μπορεί να μπλοκάρει τον αποχέτευση.
Το υπόλοιπο του A1Creatives Sand Stone μπορεί να σπάσει και να χρησιμοποιηθεί ως υλικό πλήρωσης για νέα έργα A1Creatives.

Ασφάλεια

Το A1Creatives Concrete δεν είναι επικίνδυνη ουσία ή μείγμα.
Αποφύγετε την εισπνοή σκόνης.
Χρησιμοποιήστε γάντια εάν προτιμάτε.
Σε περίπτωση εισπνοής: καθαρός αέρας.
Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: ξεπλύνετε το δέρμα με νερό.
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής.
Σε περίπτωση κατάποσης: πιείτε νερό (το πολύ δύο ποτήρια). Συμβουλευτείτε έναν γιατρό σε περίπτωση αδιαθεσίας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Βάρος 0.3500
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:A1 CREATIVES CONCRETE KIT_ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΗΤΙΝΗΣ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΦΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ 7039
Η Βαθμολογία σας
click here