Κωδικός
40.NL.25
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Α1 ΥΑΛΟΫΦΑΣΜΑ TRIAXIAL 160g/m2 ΦΑΡΔΟΣ 1,27m____ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 7,95 €

Υαλοΰφασμα Triaxial 160g/m2 ειδικό για χρήση με το A1 Acrylic One

Υαλοΰφασμα τριών κατευθύνσεων (0, +/- 45) με ανοιχτή πλέξη, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το σύστημα A1 Acrylic One για ενίσχυση των κατασκευών είτε πρόκειται για καλούπια είτε για τελικά αντικείμενα. - Μπορεί να συνδυαστεί και με πολυεστερικές, βινυλεστερικές ρητίνες εκτός απο το A1 Acrylic One.

  • Ευλύγιστό, επικάθεται τέλεια ακόμα και καμπύλα και περίεργα σχήματα
  • Ελαφρύ 160g/m2, αλλά πολύ ισχυρό

Φάρδος υφάσματος: 1,27 m

Η τιμή αναφέρεται σε 1 τρέχον μέτρο υφάσματος.

Αν επιθυμείτε περισότερα μέτρα υφάσματος, γράψτε τον αριθμό των επιθυμητών μέτρων στο αντίστοιχο πεδίο "Μήκος". Για παράδειγμα αν γράψετε στο μήκος 3, τότε στην παραγγελία σας θα συσκευάσουμε ένα ενιαίο κομμάτι υφάσματος με συνολικό μήκος 3μέτρα.

Το πεδίο "Ποσότητα" έχει την προκαθορισμένη τιμή 1 που σημαίνει ότι επιθυμείτε να παραγγείλετε 1 συσκευασία του προϊόντος. Αλλάζοντας τον αριθμό 1 και γράφοντας πχ 2 τότε σημαίνει ότι επιθυμείτε να παραγγείλετε 2 συσκευασίες του προϊόντος. Επομένως αν για παράδειγμα στο πεδίο "Μήκος" έχετε γράψει 3 και στο πεδίο "Ποσότητα" έχετε γράψει 2 τότε σημαίνει ότι επιθυμείτε να παραγγείλετε 2 συσκευασίες, καθεμία από τις οποίες θα περιέχει 3 μέτρα υφάσματος

Περισσότερες Πληροφορίες
Βάρος 0.2000
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Α1 ΥΑΛΟΫΦΑΣΜΑ TRIAXIAL 160g/m2 ΦΑΡΔΟΣ 1,27m____ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 7,95 €
Η Βαθμολογία σας
click here