Κωδικός
60.IR.06
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

BOAT BUDDY RIB Tube Cleaner Καθαριστικό Φουσκωτών 1L

BOAT BUDDY RIB Tube Cleaner Καθαριστικό Φουσκωτών

RIB Tube Cleaner Καθαριστικό Φουσκωτών εξαιρετικά συμπυκνωμένο, μη καυστικό, βιοδιασπώμενο καθαριστικό που περιέχει ισχυρά απορρυπαντικά συστατικά ώστε να διαλύει & να αφαιρεί λεκέδες από (Hypalon και PVC) φουσκωτά σκάφη με απαλό & αποτελεσματικό τρόπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε PVC σημαδούρες, καθίσματα βινυλίου και PVC καλύμματα

  •      Υψηλή συγκέντρωση - Χρησιμοποιήστε μεταξύ 5 και 50 μέρη νερού σε ένα μέρος του προϊόντος, ανάλογα με τη σοβαρότητα του λεκέ προς αφαίρεση.
  •      Για λεκέδες σκουριάς πάνω στο φουσκωτό χρησιμοποιήστε το Boat Buddy Gelcoat Stain Remover πριν από τη χρήση του RIB Cleaner.
  •      Βιοαποικοδομήσιμο και υδροδιαλυτό

Αφαιρεί αιθάλη, λίπη, λάδια, φύκια, μαύρες γραμμές, γενική βρωμιά και λεκέδες

 Συσκευασία: 1000ml

Διαδικασία
1.    Βάλτε 1/3 του φλιτζανιού Boat Buddy RIB Tube Cleaner μέσα σε ένα κουβά με 5 λίτρα νερό. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να απλώσετε το Boat Buddy RIB Tube Cleaner πάνω στα μπαλόνια του φουσκωτού. Αφήστε το προϊόν να δράσει για μερικά λεπτά, αν είναι απαραίτητο τρίψτε ελαφρά με μία μαλακή νάιλον βούρτσα. Ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό  

2.    Σε ζεστό καιρό, ξεκινηστε καθαρίζοντας μικρές επιφάνειες κάθε φορά και μετά ξεπλένετε την κάθε περιοχή ώστε να αποφύγετε το καθαριστικό να στεγνώσει πάνω στην επιφανεια. Το  Boat Buddy RIB Tube Cleaner περιέχει υγρό σφραγιστικό το οποίο βοηθάει να σφραγίσει η επιφάνεια και λειτουργεί σαν ασπίδα απέναντι σε λεκέδες.
      Boat Buddy Tip: Μην εφαρμόζετε το Boat Buddy RIB Cleaner πάνω σε γυμνό αλουμίνιο και μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει πάνω σε επιφάνειες. όπως σε όλα τα καθαριστικά συνίσταται να το δοκιμάσετε πρώτα σε μία μικρή επιφάνεια πριν προχωρήσετε σε εκτεταμένη χρήση. Το Boat Buddy RIB Tube Cleaner μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε PVC καλύμματα, μαξιλάρια, σημαδούρες και μπαλόνια.

 

Διαβάστε εδώ το διαφημιστικό φυλλάδιο των προϊόντων Boat Buddy

Διαβάστε εδώ το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης των προϊόντων

Διαβάστε εδώ διεθνείς αξιολογήσεις των προϊόντων 

Περισσότερες Πληροφορίες
Βάρος 1.1000
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:BOAT BUDDY RIB Tube Cleaner Καθαριστικό Φουσκωτών 1L
Η Βαθμολογία σας

Ταξινόμηση της ουσίας ή του μείγματος
Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1272/2008 (CLP). H315: Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος

H319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό

2.2 Στοιχεία επισήμανσης Δήλωση επικινδυνότητας:
Λέξη (-ες) προειδοποίησης ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

danger for health

Δήλωση προφύλαξης
P260: Μην αναπνέετε σκόνη / καπνό / αέριο / ομίχλη / ατμούς / σπρέι.
P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικό ρουχισμό / προστασία ματιών / προστασία προσώπου.
P301 + P330 + P331: ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΘΕΙ: ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλείτε εμετό.
P303 + P361 + P353: ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή τα μαλλιά): Αφαιρέστε / Αδειάστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε το δέρμα με νερό / ντους.
P305 + P351 + P338: ΕΑΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, εάν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνετε. Συνεχίστε το ξέπλυμα.
P310: Καλέστε αμέσως ένα ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή γιατρό.
Πρόσθετες απαιτήσεις ετικέτας Κανένα

ΕΙΣΠΝΟΗ
Αφαιρέστε τον ασθενή από την έκθεση, κρατήστε τον ζεστό και σε ηρεμία. Χορηγήστε οξυγόνο εάν είναι απαραίτητο
ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ
Αφαιρέστε τα μολυσμένα ρούχα. Ξεβγάλτε με μεγάλες ποσότητες νερού. Συνεχίστε να πλένετε την πληγείσα περιοχή για τουλάχιστον 10 λεπτά.
ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
Αμέσως ξεπλύνετε με διάλυμα πλύσης ματιών ή καθαρό νερό κρατώντας τα βλέφαρα ανοιχτά για τουλάχιστον 15 λεπτά. Συνεχίστε την πλύση μέχρι να αποκτήσετε ιατρική φροντίδα.
ΚΑΤΑΠΟΣΗ
Μην προκαλείτε εμετό. Υπό την προϋπόθεση ότι ο ασθενής έχει συνείδηση, ξεπλύνετε το στόμα με νερό και δώστε 200-300 ml νερού για να πιείτε.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777

click here