ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληρωμή με αντικαταβολή

Για παραγγελίες έως 10 kg η αποστολή μπορεί να γίνει μέσω courier με την υπηρεσία της αντικαταβολής σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και οι χρεώσεις είναι:

  • Για Αττική: 2,50€+ΦΠΑ τα πρώτα 2 κιλά και μετά κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1,15€+ΦΠΑ
  • Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα: 3,50€+ΦΠΑ τα πρώτα 2 κιλά και μετά κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1,15€+ΦΠΑ
  • Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 2,50€+ ΦΠΑ

Όλα τα courier θα αποστέλλονται με τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ - ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ


Μέσω πρακτορείου μεταφορών για παραγγελίες μεγαλύτερες από 10 kg

Όλες οι παραγγελίες που θα παραδίδονται σε μεταφορική θα πρέπει να έχουν πρώτα εξοφληθεί είτε με πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω PayPal.

  • Για την υπόλοιπη χώρα (εκτός Αττικής) θα παραδίδουμε σε μεταφορικές εταιρείες που κάνουν εθνικές μεταφορές κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Δεν μπορούμε να παρέχουμε τιμοκατάλογο όλων των μεταφορικών εταιρειών για κάθε περιοχή της Ελλάδας.


Παραλαβή από την έδρα μας

Η παραλαβή των εμπορευμάτων μπορεί να γίνει από τον ίδιο τον πελάτη από την έδρα μας κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Σε αυτήν την περίπτωση παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για την ημέρα και την ώρα παραλαβής. Οι παραγγελίες θα παραμένουν στο κατάστημα για 7 εργάσιμες ημέρες.Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 12:00 το μεσημέρι και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα μετά τις 11:00. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή

Τονίζουμε ότι μπορείτε να παραλάβετε από την έδρα μας μόνο προϊόντα για τα οποία έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Παρακαλούμε να μην προσέρχεστε για να παραλάβετε προϊόντα που δεν έχετε παραγγείλει προηγουμένως ηλεκτρονικά, διότι μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. 

click here