ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ALFAKEM - Χημικά Προϊόντα - Ναυτιλιακά

ΑΛΦΑΚΕΜ ΕΠΕ

Η εταιρεία ΑΛΦΑΚΕΜ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1981 στην Αθήνα με τομέα δραστηριότητας την εισαγωγή και εμπορία χημικών πρώτων υλών και μηχανημάτων για την βιομηχανία των πολυεστερικών-σύνθετων κατασκευών (composites).

ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΙ

  • Η δημιουργία άψογης σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των πελατών/συνεργατών της η οποία θα βασιζόταν στην ειλικρίνεια και στη αμεσότητα επικοινωνίας.
  • Και η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντάς τους προϊόντα υψηλών προδιαγραφών καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη αναλόγως της κατασκευαστικής δραστηριότητάς τους.
500+

Είδη Προϊόντων

Ρητίνες κατασκευών, υφάσματα ενισχύσεων, εξειδικευμένα χρώματα (gelcoat), συγκολλητικά-σφραγιστικά, υλικά καλουπιών, μηχανήματα κατασκευών κ.ά.

35

Χρόνια στην Αγορά

Δυναμική παρουσία με πωλήσεις πανελλαδικά αλλά και στις γειτονικές χώρες.

80%

Οι πελάτες μας επιστρέφουν

Το μεγάλο ποσοστό επαναληψιμότητας των πελατών είναι απόδειξη του βαθμού ικανοποίησης τους από την ALFAKEM και κινητήριος δύναμη για εμάς ώστε να συνεχίσουμε με την ίδια επιχειρηματική ηθική.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η ΑΛΦΑΚΕΜ ΕΠΕ διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με περισσότερους από 25 από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, με πιστοποιημένα προϊόντα και με υπερσύγχρονα εργαστήρια χημικών αναλύσεων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η πλειοψηφία των προϊόντων που η ΑΛΦΑΚΕΜ ΕΠΕ, εισάγει & διανέμει στην αγορά είναι πιστοποιημένα κατά ISO, DVN, Lloyd’s κτλ.

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Η διεύρυνση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας εξακολουθεί να είναι κινητήριος δύναμη καθημερινά, ωστόσο θέτοντας τους στόχους για το μέλλον θα επιδιώξουμε να συμβάλουμε στην περαιτέρω διάδοση των composites στην ελληνική αγορά καθώς πιστεύουμε στις απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης αυτού του κλάδου. Τα composites εκτός από βιομηχανικό/ βιοτεχνικό επίπεδο πιστεύουμε ότι μπορούν να ενταχθούν κάλλιστα σε εκπαιδευτικές/ σχολικές/ ψυχαγωγικές δραστηριότητες ανοίγοντας νέες προοπτικές σε άλλα κοινά.

Σχόλια Πελατών

Τηλέμαχος

Εταιρία που κερδίζει την εμπιστοσύνη σου από την πρώτη συνεργασία με άριστη γνώση εις βάθος των προϊόντων που διαθέτει σε ανταγωνιστικές τιμές. Επαγγελματίες άνθρωποι με πολύ όρεξη για δουλειά.

Mhtsos Diakoumopoulos

Γιατί χωρίς την ΑΛΦΑΚΕΜ θα ήμασταν ερασιτέχνες.

Μάρκος Τουφεκλής

Μεγάλη ποικιλία σε ρητίνες και υλικά για καλούπια!

click here