Κωδικός
60.ES.07
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

REPAINT: ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ__ΛΕΥΚΟ__1L

REPAINT: ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ__ΛΕΥΚΟ__1L

Don't replace it. REPAINT it new !!  Μην το αντικαταστήσετε. Απλά ξαναβάψτε το !

Ειδικό ελαστικό χρώμα κατάλληλο για βαφή υφασμάτων φουσκωτών

  • Ευκολο για DIY χρήση
  • 100% συγκόλληση στην επιφάνεια
  • Στεγνό στην αφή σε 30 λεπτά
  • Πλήρες στέγνωμα σε 36 ώρες
  • Καλυπτικότητα της συσκευασίας 1L: 14τμ
  • Κατάλληλο για βαφή σε φουσκωτά σκάφη, μαξιλάρια, σημαδούρες, μπαλόνια, καθίσματα κτλ 
  • Κατάλληλο για επιφάνειες από pvc, hypalon, neoprene, δέρμα, δερματίνη κτλ 

--> Click εδώ για να διαβασετε τον Οδηγό Εφαρμογής

ΧΡΗΣΗ

Προετοιμασία επιφάνειας:  Καθαρίστε την επιφάνεια με απολιπαντικό (Cleaner Repaint) για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα κεριού ή γυαλίσματος, καθώς και όλη τη βρωμιά που είναι κολλημένη στην επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε ένα πανί, βρεγμένο με το διαλυτικό. Τέλος, ξεπλύνετε καλά το απολιπαντικό.

Προετοιμασία χώρου: Η εφαρμογή συνήθως δημιουργεί σκόνη (λόγω του ψεκασμού) για αυτο είναι σκόπιμο να προετοιμάσετε σωστά το χώρο και να  χρησιμοποιήσετε ταινία κάλυψης για να προστατεύσετε περιοχές που δεν επιθυμείτε να βαφτούν

Ατομική προστασία: Χρησιμοποιείτε πάντα γυαλιά ασφαλείας, μάσκα και προστατευτικά γάντια κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Πριν ξεκινήσετε: 

Βήμα Νο1: Γυαλοχαρτάρισμα της επιφάνειας με γυαλόχαρτο p220 ώστε να γίνει τραχιά, να μη μείνουν παλιά υπολείμματα. Σε νέες επιφάνειες ή ελαφρά χρησιμοποιημένες, τρίψτε μέχρι να φύγει εντελώς το προστατευτικό στρώμα. Αφού λειανθεί η επιφάνεια, καθαρίστε την με το Thinner 00 ώστε να απαλλαγείτε από τη σκόνη που δημιουργείται από το τρίψιμο και να διατηρήσετε την επιφάνεια καθαρή για να συνεχίσετε με την εφαρμογή.

Βήμα Νο2: Πριν από την εφαρμογή, ανακατέψτε το δοχείο καλά  για περίπου 2 λεπτά. Εφαρμόστε με ρολό ή πινέλο. Για καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε σε λεπτές στρώσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές.  Τα χρώματα με μικρότερη καλυπτικότητα όπως κίτρινο, πορτοκαλί ή κόκκινο, ίσως χρειαστούν περισσότερα στρώματα για να επιτευχθεί καλύτερο φινίρισμα.  Σε περίπτωση που το χρώμα "τρέξει", συνιστάται να περιμένετε έως ότου είναι εντελώς στεγνό και επιδιορθώστε το, τρίβοντάς το και βάφοντάς το ξανά.  Μόλις ολοκληρωθεί η εφαρμογή, κλειστε καλά το δοχείο με το χρώμα για να μην στεγνώσει.

Βήμα Νο 3: Η βαφή Repaint είναι στεγνή στην αφή σε λιγότερο από 30 λεπτά, ωστόσο η πλήρης διαδικασία στεγνώματος θα διαρκέσει έως 36 ώρες. Ανάμεσα στις στρώσεις περιμένετε 10 έως 15 λεπτά.

Για να επιτύχετε ενα Επαγγελματικό αποτέλεσμα

Προσπαθήστε να κάνετε την πρώτη στρώση όσο πιο λεπτή γίνεται για να δημιουργήσετε πρόσφυση για τις επόμενες στρώσεις.
· Μην βάφετε εάν το περιβάλλον είναι πολύ υγρό.
· Μην βάφετε αν η επιφάνεια έχει εκτεθεί στο ηλιακό φως για πολύ ώρα ή σε υψηλές θερμοκρασίες.
· Χρησιμοποιήστε ταινία μασκαρίσματος εξωτερικού χώρου, καθώς συνήθως έχει καλύτερη πρόσφυση σε pvc επιφάνειες.
· Αν η επιφάνεια που θέλετε να βάψετε είναι σκουρόχρωμη και θα βάψετε με ανοιχτό χρώμα, πιθανότατα θα χρειαστείτε περισσότερες στρώσεις.
· Αποφύγετε να αγγίζετε τη βαμμένη επιφάνεια χωρίς γάντια, η λιπαρότητα των δακτύλων μπορεί να προκαλέσει ατέλειες στο τελικό αποτέλεσμα.
· Αν έχετε εντοπίσει κάποια περιοχή που δεν θα έπρεπε να είχε βαφτεί, μπορείτε να αφαιρέσετε το χρώμα με το διαλυτικό Repaint.
· Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από PVC, νεοπρένιο ή hypalon. Ορισμένες επιφάνειες πολυουρεθάνης μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση.
· Το Repaint μπορεί να μην λειτουργεί καλά σε αυτό το είδος υλικών.

Ασφάλεια & Υγεία

Μην καταπίνετε ούτε να προετοιμάζετε φαγητό σε περιοχές όπου φυλάσσονται χρώματα

Μην εισπνέετε. Η εισπνοή ατμών βαφής βάσης διαλύτου, μπορεί να μειωθεί με τον κατάλληλο εξαερισμό χώρου για να είναι ακίνδυνο από κάθε επικίνδυνη ουσία. Εάν δεν είναι δυνατό να το κάνετε σε καλά αεριζόμενο χώρο, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια κατάλληλη μηχανή για να δημιουργήσετε τον αερισμό τεχνητά.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Χρησιμοποιείτε πάντα γυαλιά ασφαλείας κατά την εφαρμογή και όταν υπάρχει κίνδυνος πιτσιλίσματος. Μπορείτε να βρειτε αυτόν τον προστατευτικό εξοπλισμό σε οποιοδήποτε κατάστημα DIY.

Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα. Το δέρμα μπορεί να υποστεί ερεθισμούς σε περίπτωση επαφής με το χρώμα. Χρησιμοποιείτε πάντα προστατευτικά γάντια.

Συντήρηση και αποθήκευση των Spray. 

- Κράτησέ το μακριά απο παιδιά.
- Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
- Μακριά από θερμότητα και άλλες πηγές ανάφλεξης.
- Μην εκθέτετε στον ήλιο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Βάρος 1.2000
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:REPAINT: ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ__ΛΕΥΚΟ__1L
Η Βαθμολογία σας
click here